2023-05-08 14:24:49 | Kategori: artikel

Byfesten i Jebjerg byder på fire dages festligheder
Et sikkert forårs- og sommertegn er egnens byfester, og i Jebjerg starter det for alvor i dagene fra den 17. til 20. maj. Her er der Jebjerg Byfest, hvor festlige og glade folk samles om hyggen og musikken.


- I år er vi en helt ny byfestkomité, som står bag - med hjælp fra flere af de erfarne - og det har været en ny men god oplevelse for os at planlægge festen. Navnet er nyt, men mange af aktiviteterne er de samme, som mange kender, siger formand for byfestkomitéen Michal Pedersen til Salling Avis.


Festen starter den 17. maj i Jebjerg Kirke, hvor menighedsrådet arrangerer koncert med gruppen Piece Of Cake om aftenen. Her er alle naturligvis velkommen.


Dagen efter er der kaffebord og march, og så åbner festpladsen om formiddagen. Der er flere muligheder for noget at spise i godt selskab, mens Jesper DJ står for musikken. Fredag er der igen kaffebord - betalt af borgerforeningen i Jebjerg, og derefter er der alkoholfrie diskoteker for børn og unge.


- Vi forsøger at ramme bredt, og byfesten er for folk i alle aldre. Der er vagter på pladsen alle dagene for at skabe tryghed, siger Michael Pedersen.Sammenhold

Lørdag er der også aktiviteter for de yngste, for her holdes Børnenes Dag med et aktivitetstelt, hvor de små kan vælte dåser og grave i sand efter gevinster.


- Vi har ingen rigtige heste i år, men i stedet kommer der kæpheste. Sammen med Jebjerg Børneforening kan børnene bygge deres egen kæphest og det er også muligt at deltage i ringridning på den, siger Michael Pedersen.


Lørdag aften er der teltbal og grisefest med musik af Hula Hula Band og Jesper DJ. Det lokale revyhold viser Hvem Sover med Fiskene? og der er lagt op til nogle gode grin.


- En byfest er vigtig for en by som vores. Det giver os en mulighed for at mødes under nogle hyggelige rammer, og tilflyttere kan lære andre at kende på en ny måde. Samtidig sender det et signal til andre om, at I Jebjerg har vi et sammenhold, siger Michael Pedersen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android