2023-05-01 14:43:18 | Kategori: artikel

Gin-destilleri og lokalt ølbryggeri på havnen

Udvendigt ligner den gamle toldbygning på Havnen 4 i Nykøbing sig selv. Men indvendigt er det gamle hus forvandlet til en byggeplads, hvor rammerne for husets fremtidige aktiviteter nu er ved at tage form. Bygningen blev 1. marts i år overtaget af Niels Otto Skærbech, der nu løfter sløret for, hvordan stedet skal være med til at skabe endnu mere liv på havnen.


- Vi indretter bygningen med et destilleri, hvor der skal fremstilles gin af høj kvalitet, og desuden rykker Nees Bryghus ind og får mulighed for at udvide produktionen, så den stigende efterspørgsel på den lokale øl kan efterkommes. Produktionen kommer til at foregå i et åbent miljø, så alle kan følge processen – men der bliver selvfølgelig også lejlighed til at smage på det, der laves i de smukke rammer, siger Niels Otto Skærbech, der sammen med Bo Larsen fra Nees Bryghus og sønnen Daniel Skærbech arbejder på højtryk med at realisere planerne.


Ud over gin og øl kommer huset også til at byde på noget spændende for rom-elskere, idet der planlægges et samarbejde med Mads Heitmann fra firmaet Romhatten i Aarhus.

Indvendigt opdeles bygningen i to afdelinger, der står i åben forbindelse med hinanden. I et forsænket område installeres tanke og øvrigt produktionsudstyr, lige som der indrettes en butik. På første sal – med et kig ud over selve destilleriet - indrettes siddepladser til 50 gæster til smagsprøver, firma-arrangementer m.v. Der arbejdes med en ide om at tilbyde spisning i samarbejde med lokale restauranter, lige som placeringen ved havnen åbner mulighed for mange andre aktiviteter. 


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android