2023-03-20 14:59:29 | Kategori: artikel

Fodplejer har fået en god start
Siden starten af denne måned har Karina Kjær haft Roslev Fodpleje & Velvære på Sallingsundvej i Roslev, og den lægeeksaminerede fodplejer har fået en flot start med masser af bookninger - både online og per telefon.


- Det er virkelig dejligt, at jeg er taget så flot imod. Jeg er allerede virkelig glad for arbejdet, siger Karina Kjær, der bor i Hjerk og også arbejder deltid som SOSU-assistent.


En kollega, der arbejdede som fodplejer, inspirerede hende til selv at undersøge faget, og kort tid efter tog hun uddannelsen til fodplejer hos Viborg Helsepraktik.


- Det har altid været lidt en drøm, og da jeg gik på barsel, havde jeg en mulighed for at tage uddannelsen, siger Karina Kjær.


Hun tilbyder alt inden for fodpleje, samt voksbehandlinger af ben og langtidsholdbar neglelak, og så rådgiver hun gerne om fødder - også før de bliver plaget af hård hud, ligtorne eller nedgroede negle.


- Mange glemmer fødderne lidt, og så gør de først noget for dem, når de får ondt. Jeg vil gerne lære folk at forebygge. En del af mit arbejde handler om rådgivning, siger Karina Kjær, der også sælger cremer og såler.


Roslev Fodpleje & Velvære har åbent onsdage og fredage - samt torsdage om aftenen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android