2023-03-13 14:55:47 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.


Øllet skummer atter i SallingDen 25. marts sætter øl-entusiaster igen hinanden stævne i Durup. Her er der for anden gang øl-festival i hallen.


- Sidste år havde vi 500 deltagere til Salling Øl-festival. I år har vi både plads til flere og lidt mere på programmet, siger Per Veile, som er medlem af det lokale Salling Bryglaug og en af initiativtagerne til festivalen i Durup.


Han forklarer videre, at arrangørerne i år har gjort plads i i alt 700 deltagere. Et af de ekstra lokkemidler er den efterfølgende hygge-øl-stue, som ligger i forlængelse af festivalen. Her er der blandt andet spillekort og rafleudstyr – og naturligvis masser af øl. 


Baggrunden for det nye initiativ er, at arrangørerne sidste år oplevede, at mange gerne ville blive hængende efter, at det officielle program var slut. Det har man imødekommet med Salling Øl-festivals nye hygge-øl-stue.
Under selve festivalen er der livemusik og smagsprøver fra både større bryghuse og lokale bryglaug. I alt er der 15 udstillere af øl, mens der også vil være mulighed for at købe let forplejning under arrangementet. 
Salling Øl-festival blev første gang afholdt i 2022, hvor 500 øl-entusiaster deltog i Durup Hallen. Her kunne deltagerne smage på mange forskellige øl, lytte til live musik og købe let forplejning. 


I år er ambitionen at få endnu flere med og der er derfor gjort plads til op til 700 deltagere. Herudover er der også lagt en hygge-øl-stue i forlængelse af festivalen, så deltagerne har mulighed for at blive helt frem til midnat. 


Besøgende fra henholdsvis Skive og Thy/Mors kan benytte rute 40, som stopper ved Durup Kirke få hundrede meter fra hallen. Billetter til arrangementet kan købes online, lokalt hos brugsen og hallen samt ved døren, hvis der ikke er udsolgt på dagen. Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android