2023-03-13 14:48:10 | Kategori: artikel

Åbent hus med gode tilbud til sejlerneMarts måned 2023 er en særlig måned for Sejlerbixen i Struer, virksomheden fylder nemlig 20 år. Men ikke nok med det til, så runder chefen Mads Bendix et skarpt hjørne, når han i marts fylder 60 år. Begge dele fejres med et åbent hus den 17. marts på Havnevej 25 i Struer, hvor Sejlerbixens ansatte rydder virksomhedens værkstedshaller og fylder dem med hoppeborg til de mindste, pølsevogn, øl og sodavand samt over 10 forskellige leverandører, som alle kommer til at befinde sig på stande i hallerne.

- Jeg har sejlet siden, jeg kunne gå nærmest, og alle ansatte har ser erfaring med sejlsport. Det betyder at vi har fingrene på pulsen, og at vi kan rådgive kunderne ud fra en erfaring. Der er forskel på, hvilke behov den enkelte sejler har, og det er vi gode til at spotte og vejlede om, siger ejer Mads Bendix, der sammen med resten af holdet bag Sejlerbixen håber, at mange vil kigge fordi den 17. marts.

Det hele startede i en kælder i det private hjem, hvor Mads Bendix åbnede Sejlerbixen op i 2003. I løbet af årene blev efterspørgslerne større og kælderen for lille, derfor blev der udvidet i kælderen et par gange, men Mads Bendix måtte til sidst erkende at virksomheden var blevet for stor til kælderen. Derfor flyttede han virksomheden til dens nuværende placering på Havnevej 25, 7600 Struer i 2009.

Sejlerbixen rummer i dag en butik på 250 m2, en spritny webshop og et værksted med 3 haller, hvor der bliver klargjort både til sæsonen, lavet diverse reparationer og installationer af instrumenter. Her kan de fleste opgaver klares og hjælpes med.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android