2023-02-27 14:01:00 | Kategori: artikel

 
I Messi og Ronaldos fodspor

Skive Futsal Club med hjemmebane i Glyngøre Hallen har succes med at få børn og unge i hele kommunen til at spille futsal. Sporten giver nemlig børnene flere kundskaber, som de kan bruge i mange sammenhænge - fra god teknik til hurtighed og robusthed. Klubben håber samtidig via holdene at få flere spillere klubbens elitesenior holdet i 1. division - og på sigt få mulighed for at vende tilbage til ligaen. I denne vintersæson har Skive Futsal Club derfor startet træning op for aldersgruppen fem til 10 år, og det er gået godt med en god start og mange glade børn på banen.

Forleden spillede Skive Futsal Club sin første træningskamp mellem børn, hvor klubbens egne børn mødte børn fra Durup If. Skive Futsal Clubshold vandt 7-6, men det var ikke vigtigt, hvem der vandt. Vigtigere var det, at begge hold nød at spille futsal på en bane uden bander, at de udviste god teknik med bolden og at de var gode til at spille sammen.

Skive Futsal Club genstarter børne- og ungeholdene i oktober og kører dem vinteren over. Der er Futsal ungdomstræner til rådighed samt bolde og spillertøj.

- Vi vil gerne give børn og unge i Skive mulighed for at spille Futsal og træne Futsal-teknikker på en bane uden bander og med en bold de nemmere kan styre i vinterhalvåret i Glyngøre Hallen. Vi har derfor sat et lavt kontingent, for de, der vil være med. Resultatet er, at børnene kommer toptrænet og motiveret tilbage til deres egne klubber til den udendørs forårsturnering, siger Leo B. Rasmussen, der er formand for Skive Futsal Club.

Og det er ikke hvem som helst poderne går i fodsporene på.

- Børn og unge i de sydeuropæiske lande spiller futsal, indtil de bliver 10 år. Først derefter kommer de på græsbaner udendørs. Messi og Ronaldo er gode eksempler på sportsstjerner, der som børn udelukkende spillede Futsal, siger formanden.  
 
 
 

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android