2023-01-23 13:47:48 | Kategori: artikel

Købmandsbutik er tilbage på lokale hænderDen tidligere købmandsbutik på Sallingsundvej 122 i Harre er solgt, og det er sallingboen Søren Karlsen, der ejer Karlsen Hydraulikservice, som har købt bygningerne i forbindelse med anden ejendomshandel.

- Jeg er barnefødt i Hjerk, og jeg er erhvervsdrivende her. Jeg synes, at det er en skam, at købmanden er lukket. Det er nogle gode bygninger med flere anvendelsesmuligheder, og så skulle de ikke stå og forfalde, fordi de var tomme, siger han til Salling Avis om købet.

Lige nu udlejes bygningerne til opbevaring, og det fungerer fint, men er der nogle med gode idéer til andet indhold, så er Søren Karlsen klar til en dialog.

- Man kan købe lokalerne eller leje dem til rimelige penge. Jeg skal ikke drive købmand selv, men jeg er dog helt klar på at give andre muligheden, siger han.

Idéer søges
Søren Karlsen håber på at nogle i Harre eller omegn kommer til ham med en god idé, derfor rækker han nu ud via Salling Avis.

Der er jo mange muligheder, og også en lejlighed på 1. sal. Måske skal man nytænke hele konceptet i Harre? Måske kan butikken være ubemandet? Måske kan den indeholde en række basale varer der ikke er så energikrævende, så omkostningerne stadig kan følge med.

- Måske kan lokale fødevareproducenter og gårdbutikker leje sig ind og sælge via butikken? Tag fat i mig, hvis du har en idé, siger Søren Karlsen.

Han tilføjer, at ingen idéer behøver realiseres lige nu - midt i en inflationstid - men at han gerne vil starte dialogen nu og så kan en eventuel butik - eller noget andet - starte op på Sallingsundvej.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android