2023-01-23 13:46:03 | Kategori: artikel

Livshåndværkeren fra Vile er tilbageI et helt år måtte Tina Lütje Andreasen lukke sit hjertebarn ned. Alt Zoneklinik i Vile har hun drevet i cirka10 år, og her har rigtig mange mennesker gennem tiden fået hjælp til at få det bedre via zoneterapi, detox fodbad, Reiki Healing, Stress Release, kinesiologi og kinergetic samt NADA, Bach Terapi og rådgivning om homøopati, kost og livsstil, men nu var det indehaverens tur til at få det bedre. Tina Lütje Andreasen blev nemlig pludselig ramt af kronisk nældefeber og en autoimmunsygdom, der angreb hendes eget immunforsvar. Et helt år gik derfor med at kæmpe sig tilbage til livet - og klinikken.

- Jeg startede op i oktober sidste år, og jeg er simpelthen så glad for at være tilbage. Det har været et ganske skrækkeligt forløb at gå igennem, og flere gange troede jeg ikke, at jeg kunne vende tilbage, men nu er jeg her - og nu ser jeg fremad, siger Tina Lütje Andreasen til Salling Avis.

Flere af klienterne er også vendt tilbage, og det er tydeligt, at mange har savnet Tina Lütje Andreasens behandlinger.

Selv roser hun Skive Kommune for måden at håndtere sygemeldingen.

- Jeg har haft følelsen af at blive hørt og forstået, og at målet hele tiden har været at få mig tilbage på min klinik. Det har været en kæmpe støtte, og jeg er bare så glad for at sidde her i klinikken og få lov til at føle mig normal igen. At stå op og tage klienter ind og have min hverdag, som jeg elsker og kender. Jeg er tilbage med en stor energi og en følelse af at have utrolig meget at give, siger Tina Lütje Andreasen.

Der er ingen tvivl om, at Tina Lütje Andreasen brænder for sit arbejde i Alt ZoneKlinik i Vile. Her hjælper hun mennesker i alle aldre - også babyer - til større trivsel. Den brede pallette af redskaber er en fordel. Tina Lütje Andreasen er livshåndværker - og i behandlerkassen ligger et redskab til hvert enkelt menneske, for ikke to er helt ens.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android