2023-01-16 14:08:15 | Kategori: artikel

Ridderen af Thise Mejeri takker af 

Thise Mejeri har haft Poul Pedersen som administrerende direktør i mere end 30 år, men nu skal der findes en ny.  Det kendte ansigt træder derfor tilbage, når hans afløser er fundet, og det forventes at ske per 1. august i år. Bestyrelsen håber at finde en lokal kandidat til stillingen.

- Det har bestemt ikke været en nem beslutning for mig at indstille mit virke på Thise Mejeri. Mejeriet har jo fyldt utroligt meget i mit liv, ja i hele min families liv, idet min kone, Winnie, administrationschef på mejeriet, har fulgt mig troligt på arbejde igennem mere end 30 år. Og vores 3 børn har alle lært ”arbejdets glæde” på mejeriet. Men når jeg tænker tilbage, fyldes jeg med glæde, stolthed og taknemmelighed over, hvad vi andelshavere og mejeriansatte i fællesskab har udrettet - og hvad vi udretter i dag, siger Poul Pedersen.

Poul Pedersen forventer at se mere til sin kone, børn, børnebørn, venner og golf i fremtiden. Men det er utænkeligt for ham helt at forlade dansk erhvervsliv og samfundsdebat.

Arne Bisgaard, der er formand for mejeriets bestyrelsen fortæller til Salling Avis, at man har kendt til Poul Pedersens planer i lang tid. Nu starter det spændende arbejde med at finde en ny direktør - og gerne lokalt.

- Poul Pedersen har gjort en kæmpeforskel, og selvom det er svært, respekterer vi, at Poul har vurderet, at tidspunktet nu er det rigtige til, at en efterfølger kan tage over. Poul Pedersen blev helt fortjent i 2018 udnævnt til Ridder af Dannebrogordenen. Og jeg synes også, at Poul er Ridder af Thise Mejeri, siger Arne Bisgård.

Læs hele artiklen i Salling Avis Uge 3

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android