2023-01-16 14:07:08 | Kategori: artikel

Alt til konfirmationen på stor messeDer er rig mulighed for at finde inspiration til din konfirmation på Mors, hvor der er Konfirmand messe 2023 i Sparekassen Thy Arena Mors. Det sker den 22. januar, fortæller medarrangørerne Per Bech og Michael Hansen.


Årets udstillere er et bredt udsnit af de mange handlende, der har varer til konfirmanderne på hylden - tøj til drengene og festlokaler til bagværk og smykker, fotograf samt frisører med mere. Kort sagt: Messen byder på noget for enhver smag og favner alle sider af festen.


Alle udstillere melder klar med gode tilbud på dagen, og konfirmander og deres forældre kan få ordnet alt til festen på et og samme sted. Det nemt, og det er en af de ting, som messen er kendt for.


- Det er muligt at komme til messen og nærmest planlægge hele festen her sammen med udstillerne. Meningen er netop, at her kan du finde det hele under et tag, siger Michael Hansen.


Der er også forskellige smagsprøver og mulighed for at vinde et vælg af gaver på indgangsbilletten.


- Vi glæder os til at inspirere kommende konfirmander og deres familier til den store dag, siger Per Bech. 


Messen er efterhånden blevet en tradition på Mors, og folk kommer langvejs fra for at deltage. Derfor forventer arrangørerne også et stort rykind i år. Messen er for alle, som søger inspiration til en større fest, men selvfølgelig er konfirmationsdelen meget vigtig, fordi der kun er nogle måneder til at få alt planlagt til konfirmandernes store dag.


Det er gratis at komme ind på messen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android