2022-11-28 09:21:14 | Kategori: artikel

300 i kø til ny boligbutikDe fleste forbinder naturligt Rokkjærs Guld Sølv Ure i Nykøbing med smykker og ure, men der er også meget andet i butikken. Det fortæller Line Rokkjær, der ejer butikken til Salling Avis. Siden i sommers har man således også kunnet købe alt fra glas til håndklæder og skønne urtepotter i en afdeling ved butikken, der også har næsten alt i de mest populære mærker indenfor brugskunst.


- Vi startede med lidt brugskunst for halvandet år siden, og det var så populært, at vi til sidst måtte tage et valg: stoppe med det eller leje lokalet ved siden af guldsmedebutikken og lave en afdeling med ting til boligen der. Det blev så det sidste, vi valgte, at vi har virkelig ramt et behov. Ved åbningen stod der næsten 300 mennesker i kø foran butikken, og vi sælger virkelig meget af det, hvilket er dejligt, siger ejer Line Rokkjær.

 

Selv tror hun, at mange specialbutikker i fremtiden skal se sig om efter andre områder, som de også kan tage varer ind fra til deres butikker.


- Det er simpelthen nødvendigt at have flere ben i en butik i dag. Tidligere var det netop guldsmeden, der havde mange af de varer, som vi nu sælger i bolig-afdelingen. På den måde matcher de to afdelinger hinanden rigtig fint, siger Line Rokkjær.


Lige nu er der masser af julepynt i butikken. Blandt andet mundblæste julekugler.Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android