2022-11-21 14:48:42 | Kategori: artikel

Skov inviterer til åbent husDen 24. november bliver en festdag hos SKOV i Glyngøre, hvor virksomheden indvier nyt distributionscenter.


- Efter mere end ét års byggeri er vi nu klar til at indvie vores ny distributionscenter, der samler vores lagerkapacitet i Danmark på én lokation tæt på mange af vores lokale underleverandører, fortæller Leo Østergaard, Adm. Direktør, SKOV A/S.


Distributionscenteret er etableret som et nulenergihus ved at anvende solceller og varmepumper. 


- Det er vigtigt, at vi som virksomhed har fokus på miljøbelastningen af vores aktiviteter, og med den seneste udvikling i energipriserne er vores investeringer også en særdeles god forretning, fortæller Leo Østergaard.


SKOV har yderligere investeret i varmepumper til de eksisterende bygninger, hvor tre pumper allerede kører og de sidste fem sættes i gang meget snart.Den lokale entreprenør, Ole Ibsen A/S, der også stod for SKOVs sidste udvidelse i 2017, har haft hovedentreprisen på distributionscenteret. Tegningsarbejdet er lavet af arkitektfirmaet Andreas Ravn i samarbejde med Viborg Ingeniørerne.


I forbindelse med indvielse af distributionscenteret holder SKOV åbent hus torsdag den 24. november. Alle er velkomne, og SKOV vil være vært ved en forfriskning.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android