2022-11-08 08:14:35 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand. 


Nyt forsamlingshus skyder op


Som det nok er bemærket, forsvinder det hamle Hjerk Forsamlingshus i denne tid fra bybilledet. Formålet er at gøre plads til et nyt fælles forsamlingshus, der forventes at stå klar i april næste år. Det fortæller formand for Harrevig Forsamlingshus Inger Hvid Arensbach til Salling Avis.


- Huset skal jo fortrinsvis bygges i træ, men køkkenets og toiletternes mure bliver sat i genbrugsmursten fra det gamle hus. Vi har været i gang med at rense de i alt 9.500 sten, som vi har beregnet at skulle anvende, siger Inger Hvid Arensbach om arbejdet.


Projektet har været undervejs i en årrække, og det er ønsket, at det nye hus skal medvirke til at fastholde den nuværende befolkning og tiltrække nye og unge familier samt styrke fællesskabet lokalt. Både lokale samt besøgende og turister forventes at bruge huset, som skal danne ramme om eksisterende aktiviteter i området og de nye, der må komme til.


Projektet har fra start ønsket at nyfortolke det traditionelle forsamlingshus, og at skabe et hus, der er anderledes, bæredygtigt og inddrager naturen omkring det.Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android