2022-09-20 08:47:18 | Kategori: artikel

Efterskole tiltrækker også elever fra Sjælland

Det summer af liv på Salling Efterskole, for overalt ses elever filme, tage billeder, returnere fra Spar med indkøb, slæbe stolper, bage pizza og grave huller. Og netop ved et af hullerne findes Noah Svensson, der med taktfaste bevægelser, forsøger at bekæmpe den lidt hårde jyske muld.

- Jeg har faktisk valgt Salling Efterskole, fordi det er en tradition i vores familie”. Både Noah Svenssons oldemor, farmor og faster har gået på skolen, og det er lidt specielt, at Noah Svensson går på efterskolen, for hvor de fleste elever kommer fra regionen og tilstødende regioner, så har Noah Svensson taget turen hele vejen fra Frederikssund på Sjælland.

- Så nu skal vi lige støbe de her stolper fast, slutter Noah Svensson og begiver sig målrettet mod en pose stolpebeton. Vi spilder ikke tiden.

I værkstedet arbejder Christian Kjeldsen på en rytterstatue. Det lyder meget royalt på nuværende tidspunkt, er det lige ved rytterstatuen at den kreative proces er landet. Hvad det ender med vides ikke. Christian Kjeldsen er også fra Sjælland, nærmere bestemt Ringsted, og valget af efterskole var ikke svært for ham. 

- Mine bedsteforældre bor her i området, vi har et sommerhus i nærheden og så arbejder min far i Jylland, så blandt andet derfor, blev det Salling Efterskole, siger han.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android