2022-09-20 08:45:37 | Kategori: artikel

Brugs bygger om trods energikrisen

Udvikling er vigtig, også selvom butikken går godt. Det gør den i Breum, hvor den lokale brugs lige nu er halvvejs i arbejdet med at totalrenovere brugsen - til glæde for både ansatte og kunderne. Prisen for moderniseringen er fem millioner kroner, og uddeler Bo Dybdal fortæller, at det er den største investering, der er foretaget i brugsen i Breum indtil nu. På trods af energikrisen ser bestyrelsen og uddeleren gode muligheder for fremtiden i en sådan investering.

- Vi skal bevare og udvikle brugsen i Breum løbende, og den her modernisering gør, at vi følger med tiden. Det viser også, at vi tror på byen - også i fremtiden, siger Bo Dybdal.

Pengene til ombygningen har brugsen selv tjent. Det hele er derfor finansieret med egne midler, og da projektet har været planlagt i godt to år, men udsat på grund af corona, så skal man ikke frygte, at prisstigninger eller en renovering midt i en energikrise får negativ indflydelse.

- Vi har ventet med at gå i gang. Det er uheldigt, at det sker midt i en energikrise og prisstigninger, men vi har udliciteret projektet allerede i januar og februar, så vi har undgået de store prisstigninger, og tilmed fået fastsat byggeriet under vores budget, siger Bo Dybdal.

Arbejdet foregår i etaper, så brugsen hele tiden er åben undervejs. I alt tager arbejdet cirka ti uger, og det indebærer en total opdatering af butikken med nye køle- og frysemøbler, ny frugt- og grøntafdeling, ny convenienceafdeling,, ny ferskvarerafdeling, ny vinafdeling, ny kolonialafdeling og ny brødafdeling samt ny postshop og ny flaskemodtagelse med egen indgang. Kort sagt en total ombygning og modernisering til gavn for kunder og personale.

- Senere vil vi fejre åbningen, og så er kunderne naturligvis inviteret. Det er jo deres opbakning, der gør, at vi har pengene til at lave sådan en flot butik i Breum, siger uddeleren.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android