2022-09-13 10:14:00 | Kategori: artikel

Roslev Søpark er snart klar til indvielse


Projektgruppen bag Roslev Søpark, som ejes af Roslev Borger- Handels og Håndværkerforening har nu siden 2017, arbejdet med ideen om at omdanne et par tilgroede byggegrunde samt et stykke landbrugsjord tæt på byens festplads til en grøn oase med sø og diverse facilitet til glæde for Roslev og omegnens borgere samt de mange turister som færdes på banestien, som går mellem Skive og Glyngøre. Det har været et spændende projekt, med mange timers forarbejde med indhentning af diverse tilladelser hos Skive Kommune, forhandlinger med lodsejerne om køb af grundene til projektet, indhentning af tilbud på udførelse af projektet, samt arbejdet med udfærdigelse af en række fondsansøgninger. Omkostningerne til hele projektet inkl. indvielsen er budgetteret til 2.625.000 kroner, hvilket det er lykkedes projektgruppen med hjælp fra et lokalt konsulentfirma at opnå tilsagn til via 12 donationer.


Dermed er drøm om den grønne oase i Roslev blevet en realitet, og projektgruppen arbejder lige nu med forberedelser til indvielsen af Roslev Søpark, som finder sted den 25. september. Festlighederne vil foregå i telt på Roslev Festplads med taler og snorklip af Skives borgmester. Der vil blive serveret et let traktement med grillede pølser, øl og vand samt kaffe og kage. Desuden har spejderne lovet, at komme og underholde børnene med popcorn og skumfiduser over bål.


Tilsyneladende står Søparken klar til at blive taget i brug, hvilket også mange besøgende allerede har benyttet sig af med mange positive tilbagemeldinger. Der har dog været lidt udfordringer med legeredskaberne, som ikke stod ordentlig fast, hvilket nu skulle være udbedret af leverandøren. Dog må byens børn og skoleklasserne væbne sig med lidt tålmodighed endnu, indtil legeredskaberne får myndighedernes godkendelse for ibrugtagning. Desuden mangler Søparken at få tilført en lille bro, som skal forbinde Søparken med festpladsen, samt nogle opstammede træer, som skal stå rundt om søen. Disse vil først blive plantet i efteråret.


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android