2022-09-06 08:40:55 | Kategori: artikel

 
 

 

 Forening er klar med ny sæson

Idrætsforeningen M88 i Thise er klar til en ny indendørssæson. Efter en varm sommer med ture i skov, på cykel og på vandet er det tid til at rykke inden for i Thise, og det bliver med mantraet: Sikken dag, fortæller Knud Gert Andersen.

- Med begejstring vil vi gerne gå fra træningen, enten det er gymnastik, scoop, styrketræning, flex-fjer, badminton eller volleyball, siger han.

Foreningen tilbyder igen i år Scoop, som er bevægelse i gymnastikkens verden tilsat lege og spil med bolde. Inden for badminton er der hold for alle aldre. Ungdomsspillerne deltager således i Thise Badminton Akademi. 

- Det kalder vi det, fordi der er mulighed for ekstra træning, og fordi vi finder et trænerantal, der passer til de forskellige niveauer, som børnene nu engang er på. For den ældre generation fortsætter vi med ”flex-fjer”. Det kalder vi det, fordi man bare møder op med en ketsjer. Så finder vi bane og makker. Det er en måde at organisere det på, som nu har vist sig populært og gangbart i et par sæsoner, siger Knud Gert Andersen.

Det er seniorudvalget, der står for den afdeling, og det er også det udvalg, der laver introaftenen i gymnastik i Thise. Man vil vise den folkelig DGI-inspirerede gymnastik.

- Timen er delt i to: En god halv time med rytmiske øvelser til god inspirerende musik, og en lille halv time med styrketræning med småredskaber, inden en samlet afslutning hver gang med en sang og dansk kaffebord. Nye er velkomne, siger Knud Gert Andersen.

Der er også styrketræning.

Foto: M88s Facebookside.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android