2022-08-09 11:06:05 | Kategori: artikel

Harre Vig Golfklub fejrer 25-års jubilæum i august. Her ses Knud Storgaard med et langt put på hul 18 ved en tidligere lejlighed. Foto: Bror Arnfast.


Harre Vig Golfklub fylder 25 år

Den lokale golfklub ved Harre Vig fylder 25 år i august. 

- Vi fejrer det på mange måder i uge 33. Om mandagen den 15.aug har vi natgolf, hvor spillerne får hjælp af selvlysende bolde og lanterner i golfhullerne. Alle hverdagene inviterer vi vores gæster på golf og mad, Jubilæumsmedlemsmatchen om lørdagen 20.aug har fine præmier sponsoreret af Fur Bryghus og til begge matcher har Toyota Skive stillet en flot bil op på hul 17 som hole-in-one-præmie. Det er dog ikke selve bilen der er præmien, men brugsretten i en uge, lyder det indledningsvist fra jubilaren. 

Alle frivillige i medlemsskaren arbejder på at gøre jubilæet festligt og præsentabelt, banens omgivelser er shinet op, terrassen overdækkes til festen lørdag aften og der er indkøbt nye flag, både til hullerne og til indkørslen. Mange har desuden bidraget til den jubilæumsbog som er klar til uddeling i jubilæumsugen. Her kan man se, hvordan det hele startede og læse mange beretninger fra 25 års klubliv. Ugen sluttes med en reception søndag d. 21. august, hvor klubben håber at se mange af sine sponsorer, samarbejdspartnere, leverandører og medlemmer.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android