2022-08-09 11:01:11 | Kategori: artikel

 
Ved Sammen-Surium i Glyngøre, kan man finde alle byens synlige tegn på fejring af Jonas Vingegaard, herunder maling på vejen, opstillede gule cykler og ophængte gule pyntebånd.

Feberen raser fortsat i Glyngøre

 
Her et par uger efter, at Jonas Vingegaard endnu et år imponerede med sine bedrifter i Tour de France, hærger den gule feber fortsat i byen. 
Måske er det blot fordi, man er ved at lade op til Postnord Danmark Rundt, som gæster Salling og Glyngøre den 19. august? Eller også er man bare slet ikke færdig med at hylde Jonas Vingegaard?
Når man tager en tur rundt i byen, mødes man af Tour de France inspireret maling på vejene, mange gule cykler samt et hav af gule pyntebånd ophængt i lygtepæle, på stakitter og andre synlige steder. 
 
Gule hårbånd og kærlighed
Netop de gule bånd kunne lede tankerne hen på Johnny Reimars gamle hit: Bind dit gule hårbånd (i det gamle træ). Sangen handlede om en mand, som håbede, at kærligheden fortsat var der fra hans udkårne, da han vendte hjem igen. Tegnet var det gule hårbånd i det gamle træ udenfor hendes hus. 
Det gule hårbånd hang der, og kærligheden var intakt. 
Det samme må man sige om Glyngøres kærlighed til byen lokale cykelhelt, Jonas Vingegaard, som tilmed har fået sig en mindeplade på Parkvej.   
Mon ikke vi får endnu en lejlighed til at omtale Glyngøres passion for Jonas Vingegaard, når vi i næste uge har fokus på cykling og Postnord Danmark Rundt?
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android