2022-07-19 10:25:59 | Kategori: artikel

De frivillige ildsjæle skal hyldes

Thisted Forsikring opfordrer alle til at sige tak.
Nogle gange skal der ske noget uventet før vi får øje på det som er lige foran os.  Coronapandemien, pressede i mere end to år de lokale klubber og foreninger i Danmarks Rygrad, som Thisted Forsikring kalder Nord-, Midt- og Vestjylland. 
Pludselig stod det lysende klart for mange, at det lokale foreningsliv i allerhøjeste grad bæres af frivillige kræfter. Ildsjæle i alle aldre som hver dag året rundt gør en kæmpestor indsats til gavn for børn og voksne. Under pandemien har de måttet arbejde ekstrahårdt for at få det hele til at løbe rundt.
- De knokler bare. Ikke for sig selv, men for fællesskabet. For alt det borgerne har sammen her i lokalområdet. Nu skulle vi være tilbage ved normalen. Men vi mangler frivillige som aldrig nogensinde før. Hvad skyldes det? spørger administrerede direktør, Dennis René Petersen fra selskabet.
Han mener, at en af årsagerne er, at vi skal huske at sige tak.
- Har vi husket at sige tak til de frivillige? Det lille ydmyge ord som bærer en kæmpestor kraft i sig. Det spørgsmål har vi stillet os selv i Thisted Forsikring, og vi er nået frem til, at nu er det på tide at sige det højt. Det er let at komme til at tage de frivillige for givet. Først når vi mangler dem, går det op for os, hvor stor og vigtig en indsats der ligger på skuldrene af dem. Lad os takke og anerkende de frivillige for deres indsats nu hvor vi har allermest brug for dem til at skabe sociale begivenheder i halen på corona-nedlukninger og stribevis af aflyste begivenheder, siger Dennis René Petersen.
I opslag på Facebook og LinkedIn opfordrer Thisted Forsikring derfor lige nu alle til at byde ind og sætte ord på taknemligheden, som man føler over for frivillige ildsjæle i sit lokalområde. Det kan være en klapsalve for alle de frivillige i den lokale håndboldklub. Eller det kan være Grethe fra spejderne, Martin der har rejst penge til at anlægge mountainbike-sporet bag skolen, eller Nikolaj og Jannie der på 14. år står i spidsen for byens sommerfest og loppemarked. Med en film vil Thisted Forsikring forsøge at nå ud til så mange som muligt for at skabe glæde og anerkendelse af alle de fantastiske frivillige i området.
Du finder filmen på Thisted Forsikrings Facebookside.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android