2022-07-12 10:38:49 | Kategori: artikel

 
Bedre plads til autocampere på Fur

Fur Camping har åbnet sin nye CamperStop plads, efter et par år, hvor flere og flere autocampergæster har besøgt Fur. Værtsparret Betina og Brian Bugge fortæller, at de håber udvidelsen med de 12 nye autocamperpladser bliver medvirkende til, at færre kører forgæves, når der søges efter overnatningssteder for autocampere på Fur.

- Der var en efterspørgsel, og derfor var det helt naturligt for os at skabe et areal forbeholdt for autocampergæster, siger de om beslutningen.

Pladsen er etableret med særskilt indkørsel, og den er nivelleret og stabiliseret med grus, således den uanset vejrlig kan bære de tunge køretøjer, og der er ført el og WiFi til pladsen. Rundt om pladsen er der skabt et grønt miljø med mulighed for at opholde sig til lyden af den rislende Råkilde.

Flere gange har værtsparret erfaret, at autocampergæster ikke har behov for at benytte for eksempel el eller campingpladsens øvrige faciliteter. Derfor har de udviklet et CamperStop-koncept, der skal være så fleksibelt for gæsterne som overhovedet muligt.

- Der er ingen faste klokkeslæt for check-in eller check-ud. Gæsterne betaler en timepris per autocamper uanset antal personer i vognen, og så kan der tilkøbes de af campingpladsens faciliteter som el, WiFi, vandpåfyldning eller -tømning, adgang til toilet/bad med mere, som der er brug for under et ophold. For at gøre opholdet så fleksibel som muligt, er det derfor heller ikke muligt at forhåndsbooke en CamperStop plads, siger Brian Bugge.

Der arbejdes i øjeblikket på at udvikle et selvbetjent system, så der kan checkes ind og ud via QR-kode fra en mobiltelefon. På den måde bliver pladsen tilgængelig døgnet rundt, uden at gæsten skal være afhængig af receptionens åbningstider.

Betina og Brian Bugge har været værter på Fur Camping siden 2010. Pladsen rummer også Bed & Breakfast, glamping, hytter, restaurant samt kiosk.

Foto: Foto: Anna V. Brasen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android