2022-06-20 15:48:50 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Skoleelever udsmykker sansehave i Jebjerg

Jebjerg Ældrecenter har fået en ekstra flot sansehave, og det er børn fra Jebjerg Skoles 4., 5. og 6. klasser, der har lavet udsmykningen, der nu kan komme de ældre beboere til glæde.

Haven blev indviet forleden, og her kunne alle se de flotte skilte og dekorationer, som børnene har lavet. Deres indsats blev belønnet med juice og en isvaffel og musik fra Jenny Rose Berces, som mange husker fra X Factor.

- Det var ældrecentret, der kontaktede os, fordi de gerne ville have børnene til at udsmykke haven, og vi synes, at det har været et meget spændende samarbejde, som eleverne også har gået rigtig meget op i, siger Margit Holst Jensen, der er lærer i Håndværk og Design på Jebjerg Skole.

Hun fortæller, at eleverne har været inspireret af gamle dage i deres udsmykninger, og at de har forsøgt at finde ting, der kunne vække minder og starte samtaler blandt de ældre. Derfor kan man i haven blandt andet se uddrag fra gamle poesibøger samt udsmykninger af en ældre folkevogn, en gammeldags radio, en gammeldags telefon og et ældre hus i byen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android