2022-06-14 08:00:00 | Kategori: artikel

 
 
Durup festede og dansede til musikken
 
Næsten 600 mennesker troppede op til Anlægskoncerten i Durup i fredags, og de fire klubber – Durup Borger- og Erhvervsforening, BMX Limfjord, Bokseklubben Nordsalling og Durup Idrætsforening – er derfor meget godt tilfredse. Publikum nød det varierede musikudbud og det fine vejr. Vejret er altid en vigtig faktor for et sådant arrangement, og der blev solgt godt i de forskellige boder, så arrangørerne håber også på, at koncerten giver et lille overskud til fordeling blandt de fire foreninger.

Fætters gav en meget fin koncert med sjove fortællinger og nye sange fra Thy, Boys of Blue Hills førte stemningen over på skotsk-irsk folkemusik med kendte og ukendte numre og specielle instrumenter – og Række 2 ½ fuldente stemningen til sidst med masser af syng-med musik, og det lykkedes for dem at få publikum helt op til scenen og danse med.

Fyrværkeriet til sidst i anledning af Anlæggets 75-års jubilæum fuldendte koncerten perfekt.

- Efter et par år med dårligt vejr og sidst et par corona-år, var det dejligt at opleve en vellykket Anlægskoncert, og vi har mod på at videreføre traditionen og kommer igen næste år! siger Annette Torp på vegne af arrangørerne.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android