2022-06-07 09:15:44 | Kategori: artikel

Så er der igen Harrevig Volvo Træf
Efter 2 års pause grundet Corona holder Salling Volvo Klub endelig igen stort træf på sportspladsen ved Harrevig mellem Skive og Nykøbing – i år bliver det lørdag d. 11. juni. Klubben forventer mere end 300 besøgende på pladsen. 


I løbet af dagen vil der være masser af aktiviteter for både store og små – der vil være hoppeborg og tegnekonkurrence for børnene, ”slå-søm-i” og forskellige konkurrencer for de voksne samt salg af pølser, øl og vand samt kaffe og kage. Der vil selvfølgelig også blive sparket dæk og snakket rigtigt meget om Volvo’er. Det koster lidt i entré, hvis man er over 12 år, men Volvo’en er gratis at få med ind på pladsen. På sportspladsen er der også en dejlig legeplads og kun 50 m til stranden, så der er mulighed for sjov for hele familien.


Volvo’erne på træfpladsen består af både fine originale biler, almindelige brugsbiler og nye lækre strømlinede biler. Alle Volvo'er er velkomme – uanset model, årgang og stand. Klubbens træfudvalg forventer at se mange forskellige Volvo-modeller - også Volvo 210 som er kendt fra sangen ”Volvo B18 210” og Amazoner, som er kendt fra Brdr. Bisp og ”skal du ha’ soya i rullen?”. Træfudvalget forventer cirka 130 biler på pladsen, så der bliver med garanti masser at se på for alle bilentusiaster.

Igen vil bedømmelsen af alle Volvo’erne blive lagt i hænderne på publikum - såkaldt ”People’s Choice”. På denne måde er det publikum, der vælger den flotteste bil indenfor 10 forskellige modeller samt den flotteste ombyggede Volvo. Mød op og stem så netop din favorit får en af de flotte pokaler – og vær selv med i udtrækningen om flotte præmier. Der bliver uddelt en trøstepræmie til ejeren af ”årets spand” og også en pokal til den, der har kørt længst for at komme med til træf – en såkaldt ”Long Distance”. 


Efter overrækkelse af pokalerne vil træffet slutte af med en hyggelig fest i ølteltet, – der er helstegt pattegris med lækkert tilbehør på menuen. Senere kan man deltage i en sjov og helt sikkert højlydt auktion over de mange flotte og spændende sponsorgaver, hvor overskuddet går til fordel for klubben. Efter fortsætter festen med god musik, snak og højt humør.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android