2022-06-01 09:49:46 | Kategori: artikel

Vild med vand i Sundsøre
Lørdag den. 11. juni afholder ’Vild med Vand’ -udvalget i Sundsøre Lystbådehavn igen ’Havnens dag’. Dagen begynder med åbningstale, og derefter er der forskellige spændende aktiviteter, blandt andet kajakopvisning og mulighed for at besøge en række åbne både. Publikum kan også komme med ud på sejlture.


Igen i år har lystbådehavnen fået tilsagn om helikopter-redningsøvelses-opvisning om formiddagen, og det plejer at være et stort tilløbsstykke. Frivillige fra Dansk Søredningsselskab vil også komme og vise deres hurtige redningsfartøj.


Bliver du sulten er Muslingeriet fra Hvalpsund til stede på havnen med smagsprøver og opskrifter. Der vil også være mulighed for at købe forfriskninger: øl, sodavand, kaffe, kakao og pølser, og elever fra Thise Friskole vil sælge forskellige lækre kager.


Børnene er er der også tænkt på, og en en naturvejleder vil sammen med børnene undersøge smådyrene i havnen både udvendigt og indvendigt i stereo-lup og afholde krabbevæddeløb for at se, hvem der kan løbe hurtigst, for er det mon hanner eller hunner. Der vil desuden være bål med pandekagebagning og skumfiduser.
Overvejer du at vinterbade, så har de lokale vinterbadere også åbent hus, så kom og få en snak med dem om, hvordan du kommer i gang.


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android