2022-05-23 07:56:18 | Kategori: artikel

 
Skive Festival vil samle 10.000 glade gæster

Musikglade mennesker fra hele landet samles igen i år i Skive i starten af juni. I dagene fra den 2. til den 4. juni er der Skive Festival, og denne gang er alt som det plejer.

- Billetsalget går fint, og der sælges billetter helt som vi plejer. Vi satser derfor på at ramme 10.000 glade gæster på Strandtangen igen i år, siger Michael Eiskjær, der er bestyrelsesformand for Skive Festival, til Salling Avis.

Han kan se tilbage på et særligt år 2021, hvor man godt nok fik mulighed for heldigvis at afvikle festivalen i september, fremfor helt at aflyse, men hvor festivalen også faldt sammen med mange bryllupper, runde fødselsdage og lignende, der var udsatte i to år. 

- Vi hører derfor fra mange, at de glæder sig endnu mere til i år, hvor festivalen og alt det andet omkring den er helt, som det plejer i juni, siger Michael Eiskjær.

Han fortæller, at festivalen i år har nogle nye temabarer, som man glæder os til at præsentere, også er der bygget lidt ekstra repoer, så publikum bedre kan se scenerne.
Selv er Michael Eiskjær ikke i tvivl, at festivalen er af stor betydning for hele egnen.

- Skive Festival er hele egnens byfest, men samtidig så kommer der mange udefra, da vi er godt kendte uden for kommunegrænsen også. Vi giver lokalbefolkningen mulighed for at opleve fede livekunstnere samt for at komme ud og dyrke kammeratskab og dele minder. Vores lokale foreninger får hvert år del i overskuddet, og vi bidrager derfor også til, at der kan købes nyt materiale, lige som pengene gør, at de lokale klubber kan deltage i stævner, siger Michael Eiskjær,

Foto: Jan Sand.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android