2022-05-16 16:24:55 | Kategori: artikel

Store madoplevelser, biludstilling og jobfestivalNår Skivemødet skydes i gang fredag den 20. maj er det med en lang række spændende oplevelser på programmet. Udover de mange samtaler, hvor kendte ansigter fra TV og politik gæster mødet, kan man også komme på biludstilling, jobfestival og til spisning på Strandtangen. Camilla Sevelsted fra planlægningsgruppen bag Skivemødet fortæller, at især udbuddet af madoplevelser er helt spektakulært i år.


- Som en del af Skivemødet kan man jo opleve Madmødet. Nogle events kræver billet, men på selve pladsen er der masser af boder med smagsoplevelser fra lokale fødevareaktører, fortæller hun. 


Skiveegnen bugner af udsøgte råvarer og lækre smagsoplevelser, og på pladsen til Skivemødet har arrangørerne sørget for, at der er noget at vælge imellem. Der er alt fra saftige burgere, chili con carne og fish’n’chips til pandekager, tarteletter og vegetarmad. Der er søde sager til de lækkersultne, øl og vand til de tørstige – og meget mere. Alt sammen fra lokale butikker og producenter.


- Til maden er der livemusik fra lokale BØYSTRUP. Vi har forsøgt at gå efter en rigtig Street Food-stemning, så der skal være summen af liv overalt, og noget at vælge imellem, forklarer Camilla Sevelsted. 


Lidt stjernestøv bliver der også plads til, når Claus Meyer smager på lokale fødevarer lørdag. Her får han besøg af Poul Pedersen fra Thise Mejeri, Kristian Borbjerg fra Venø Seafood og John Smith fra Staarup Haandbryg. Mød op og hør, hvad den erfarne tv-kok og kogebogsforfatter synes om egnens udbud af lækre smagsoplevelser. 

Biludstilling, SKILLS og jobfestival
For de motorgale byder lørdagens program på biludstilling, når de lokale bilhuse GR-biler, Bjarne Nielsen og Skive Biler kommer hver med deres bedste bud på en attraktiv el-bil. Anja Breiner fra Skive Musikskole tager deltagerne med til fællessang både fredag og lørdag aften, og Skive College afholder lokale skills konkurrencer for tømrer- og elektrikerlærlinge, som også foregår begge dage. Endelig kan besøgende opleve Skive Jobfestival, hvor 40 virksomhedsstande fortæller om de mange spændende jobs på Skiveegnen. Jobfestival er for alle, og det er muligt at få indblik i de mere end 200 ledige jobs, som lige nu er ledige på Skiveegnen.


Som en del af arrangør-teamet ser Camilla Sevelsted frem til to dage med fokus på Skiveegnen. Hun ser isæt frem til at trække egnens beboere til Strandtangen, for at give dem en række oplevelser, som er værd at dele.


- Vi vil gerne have, at folk går hjem med følelsen af at have oplevet noget specielt. Vi er stolte af vores egn, og hér sætter vi virkelig fokus på hvorfor. Samtidig skal vi også vende nogle store og vigtige emner, som jeg håber, vi møder opbakning til. Det er gratis at deltage, så kig endelig forbi, slutter hun.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android