2022-05-03 08:41:13 | Kategori: artikel

 
Pinenhus er klar til Mors Dag
 
Den 8. maj er det Mors Dag, og det er en oplagt mulighed for at invitere din mor eller dine børns mor med ud at spise. På Hotel Pinenhus ved Glyngøre er personalet klar til at modtage gæsterne denne dag, hvor der er to muligheder for at forkæle mor ekstra meget.

Den ene er en søndagsbuffet bestående af et traditionelt dansk frokostbord med blandt andet sild, fiskefileter og tarteletter samt lidt sødt at slutte af på, men der er også mulighed om aftenen, fortæller direktør Kent Bak til Salling Avis.
- Om aftenen samme dag har vi en ekstra lækker aftensmenu til mor bestående af 3 retter, og hvor der er kræset lidt ekstra for maden, siger han.
Menuen er en forret med lakseroulade, mens hovedretten er oksemørbrad, og så er der naturligvis også en god dessert.

Fejringen af Mors Dag er en traditionel på Hotel Pinenhus, og Kent Bak håber, at rigtig mange vil benytte lejligheden til en hyggelig dag ude.
- Vi har jo haft en længere tvungen pause fra denne fejring hos os, da vi har været ramt at nedlukninger, så det er simpelthen så dejligt at være tilbage. Vi kan godt mærke generelt, at mange folk har savnet muligheden, og at mange gerne vil lidt væk hjemmefra, siger Kent Bak.

Det er i øvrigt også muligt at tage en overnatning på hotellet.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android