2022-04-26 09:14:00 | Kategori: artikel

Kom ind og se Gl. Skivehus

Skive Kommune og Hotel Skivehus inviterer til åbningsfest den 29. april. Efter flere års arbejde er etableringen af det klimasikrede BigBlue-haveanlæg, renoveringen af Gl. Skivehus og Hotel Skivehus´ palæbygning færdige, og nu skal resultatet vises frem. Alle er derfor inviteret til at komme denne dag og se de førdige projekter og fejre dem på Sønder Boulevard 1. Her vil borgmester Peder Christian Kirekgaard holde en tale, hvorefter et medlem fra Historisk Samfund for Skive og Omegn vil fortælle om Gl. Skivehus og tilpasningen af bygningen i byens udvikling.
 
Der er kaffe og kage til de første 200 gæster på hotellets regning, og herefter kan man gå undt og se palæbygningen, Gl. Skivehus og det nye haveanlæg.
 
- Åbningen er for alle interesserede – og man har mulighed for at komme omkring og se bygningen samt høre lidt om dens historie samt om de arkæologiske fund i forbindelse med renoveringen, siger arkitekt MMA Kirsten Hoffmeyer Novrup, der er teamleder ved Skive Kommunes Teknik, Miljø & Udviklings afdeling Kommunale Bygninger.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android