2015-08-31 11:04:20 | Kategori: artikel

Flot opbakning i Durup

Der blev solgt 500 kuverter med mad, da Dagli´Brugsen i Durup forleden holdt Open By Night i brugsen og på p-pladsen, og den flotte opbakning glæder brugsuddeler Morten Aarslev Glanz. Således er det i år tredje år, brugsen arrangerer by night, og hvert år er antallet af spisende gæster steget med 100 styk. I en by med 920 borgere er det antal meget flot.
Durups frivillige brandmænd kiggede  også forbi med bilerne, som børnene kunne prøve at sidde i, mens brandmændene fortalte om det at være frivillig brandmand. I butikken var der 20 procent rabat på alle varer samt gratis kaffe og kage. Samtidig var der mulighed for at deltage i konkurrencen om et gavekort på 2000 kroner til Dagli'Brugsen Durup. Vinderen blev Per Hellegård.
- Vi gør dette for at skabe liv i Durup og give lidt godt tilbage til borgerne og vores trofaste kunder. Som brugs anser vi det for en vigtig opgave for os også. Og så er det jo utrolig dejligt, at der er sådan en flot opbakning, siger Morten Aarslev Glanz, der fortæller, at der var masser af liv og god stemning på pladsen og i butikken hele aftenen.
En klatrevæg til børn blev således brugt flittigt - også af de voksne.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik


Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android