2022-01-11 08:31:03 | Kategori: artikel

Erfarne folk bag ny køreskole i RoslevI denne uge fik Roslev og resten af Salling en ny virksomhed. På Kirkebakken 7 i Roslev slog Kvik-Kort nemlig dørene op til endnu en afdeling af virksomheden, der udover Roslev og Glyngøre også tæller lokale køreskoleafdelinger i Løgstør, Brovst og Fjerritslev. Med åbningen øges kapaciteten for kørekort og en række andre kurser i AMU-regi lokalt, og det er derfor en spændende virksomhed med mange muligheder, der er komme til området.


- Vi er glade for at komme til området, og vi har oplevet en positiv modtagelse. Alle hold er således fuldt bookede fra starten, og der kommer løbende nye til. Lige nu er der en venteliste på kørekort grundet coronaens nedlukninger og restriktioner, og ved at øge kapaciteten med både flere hold og flere kørelærere, er det målet også at bringe den venteliste væk, siger direktør og kørelærer hos Kvik-Kort, Bo Clausen til Salling Avis.

Muligheden for at komme til området opstod, da Jørgen Nielsen, der siden 2002 har ejet og drevet Glyngøre Køreskole fra sit teorilokale i Bredgade i Glyngøre, følte, at det er tid til at sætte tempoet lidt ned og overlade køreskolen til nye kræfter. Glyngøre Køreskole har siden 2002 uddannet tusindvis af unge og ældre bilister fra Salling-området til alle kategorier kørekort. Med Jørgen Nielsens entusiasme, lune og godmodige humør som ledesnor, har eleverne på køreskolen altid oplevet en professionel og tryg køreuddannelse - uanset hvilket køretøj de skulle uddannes til.


Da Jørgen Nielsen nu ønsker sig mere tid til andre opgaver, har han valgt at sælge sin køreskole. Det betyder at Glyngøre Køreskole er overtaget af Kvik-Kort, men at både teorilokalerne i Bredgade og Jørgen Nielsen fortsætter. Sideløbende vil der så også være hold på Kirkebakken i Roslev, hvor kørelærer Nini Brix Larsen vil være at finde. 


- Vi er i alt otte kørelærere nu, og vi uddanner løbende nye. Har man lyst til at bliuve kørelærer hos os, så kontakt os. Så kan vi tage en snak, siger Bo Clausen. 
Han tilføjer, at b-kørekort holdene på sigt skal udfases i Glyngøre, hvor hovedfokus fremover vil være på motorcyklisternes kørekort. Resten af aktiviteterne flytter til Roslev.


- Det er især unge uden kørekort, der tager b-kørekort, og derfor flytter vi denne mulighed til en mere central placering i Salling, siger Bo Clausen.

Ud over de almindelige kørekortsuddannelser, har Kvik-kort ligeledes et tæt samarbejde med AMU Nordjylland. Samarbejdet med AMU Nordjylland, gør det muligt at lokale virksomheder kan tilbydes AMU-kurser som Efteruddannelse af erhvervschauffører, taxakørekort og meget andet fra de fremtidige undervisningslokaler i Roslev.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android