2022-01-11 08:28:45 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Jebjergs mange tiltag skal fejres 
I Jebjerg er man næsten nået til vejs ende med den store områdefornyelse. Arbejdet skulle efter planen have været afsluttet senest ved årsskiftet, men det fortsætter lidt endnu - til omkring april eller maj måned - grundet forsinkelser, som skyldes Covid-19.

Før jul kunne borgerne komme på en guidet byvandring ad de nye stier, og forbi nogle af de mange tiltag, der er kommet til i byen, og som Salling Avis også løbende har beskrevet - herunder de finde nye jernskulpturer, der leder tankerne hen på den gang, hvor byen var en stationsby. De nye vandrestier, der kommer til at få navnene Aakjær stierne, for at minde folk om alt det, Jeppe Aakjær betød for byen. 

Arbejdsgruppen Byens Ressourcer oplyser, at områdefornyelsen skal afsluttes med en stor fest, hvor borgerne sammen skal fejre alle de ting og tiltag, der er kommet til byen gennem arbejdet de seneste fem år. Om eftermiddagen vil der være fest for børnene. Om aftenen vil der være underholdning og fest for de voksne. Der kommer mere info om denne fest senere.


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android