2022-01-03 15:05:15 | Kategori: artikel
Foto og tekst: Jan Sand.

Vinterbadere løb i vandet ved HarrevigPå årets allersidste dag kom tågen langsomt krybende ind over vigen med fast kurs mod stranden og den store flok seje Sallingboere, der har gjort det til en tradition at mødes ved Harrevig Strand nytårsdag klokken 10.50 for at hoppe i det kolde vand præcis klokken 11.00.


Der blev talt ned fra 10, og da klokken var slagen 11.00, gik det over stok og sten og med høje hvin ud i vandet, så skumsprøjt blev hvirvlet op i alle retninger. Nogle tog en hurtigt dyp og løb ind på stranden igen med det samme, mens de lidt mere garvede plaskede fornøjede rundt lidt længere. 
Temperaturen i vandet blev målt til plus 4 grader Celsius. 


Denne årets sidste dag blev med en våd start, men dog med tørvejr der sidst på formiddagen ved den populære badestrand ved Sallings vestkyst. 
Hjerk-Harre Beboerforening havde tændt op i bålet ved Grillhytten, og ville der serverer en kop varm suppe, og folk var blevet opfordret til selv at medbringe lidt drikkevare, så der kunne skåles, inden de forskellige drog hver til sit for at fejre nytåret.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android