2022-01-03 15:01:28 | Kategori: artikel

Rimeligt roligt nytår


Politiet melder om et forholdsvist roligt nytår på Skiveegnen. Dog måtte det rykke ud til Kærgårdsvej i Rødding, hvor der var meldinger om uro omkring midnat nytårsnat. Her blev der fyret mange ulovlige kanonslag af, smidt med flasker og tændt bål på vejen, men da patruljen nåede frem, var gerningsmændene væk.

Et par timer senere - ved 2-tiden - modtog politiet en anmeldelse om en bil og en mandlig bilist fundet i grøften på Vester Ballingvej ved Balling. Patruljen tog derud, og da manden nægtede at fortælle, hvem han var, sigtes han for dette. 


I Breum var der ved 21-tiden røgudvikling men ikke ild i et hus på Fasanvej. Det menes at stamme fra et oliefyr i husets kælder. Der er sket sodskader i kælderen.


Fem postkasser var mandag før avisens deadline meldt sprængte i perioden fra den 30. til 31. december. Tre i Skive og to i Glyngøre - og i Glyngøre havde særligt en beboer en uheldig nat. Her havde man nemlig taget postkassen ind for at passe på den, men da man dagen efter ville sætte den op igen, kunne man se, at ukendte gerningsmænd i løbet af natten havde savet standeren til postkassen ned til halv højde.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android