2021-11-16 09:45:16 | Kategori: artikel


Foto: Jan Sand.

Spars hovedbygning fylder 100 årNår du fremover handler hos Spar i Jebjerg bliver det i et nyt kasseområde, at du skal betale dine varer. Butikken har nemlig fået et nyt af slagsen, fortæller købmand Niels Olsen.


- Vi er 95 procent færdige med arbejdet, og kunderne har været tålmodige. Vi er glade for resultatet, som er et led i den løbende modernisering af butikken, som vi foretager, siger han til avisen.


Rent konkret er der tale om et nyt forområde, nyt inventar og et mere strømlinet udseende i designet, der fremover er et mørkebrunt look. Endelig er bagerudsalget rykket frem, så det er tættere på kunderne, lige som denne afdeling har fået nye kølediske.


I år er et særligt år hos købmanden. Det er nemlig 100 år siden, at den lokale krofatter byggede hovedbygningen, som også i dag indeholder købmand. Kromanden havde sparet 15.000 kroner op til projektet, og det var ganske mange penge for 100 år siden. For disse byggede han både hovedbygningen, hvor Spar i Jebjerg i dag ligger, lige som han forsynede bygningen med en lejlighed bag butikken og endnu to lejligheder på 1. salen. Længere nede af vejen byggede han desuden to andre butikker, som han lejede ud til forskellige erhverv.


I den lokale butik kan man i øvrigt i denne tid glæde sig over, at være udnævnt som månedens butik i Spar Kæden i oktober i år. Det skyldes både købmandens store lokale engagement, men også personalet og det store fokus på at modernisere og tilpasse butikken.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android