2021-11-09 09:08:27 | Kategori: artikel

 
Mange børn glæder sig ikke til juleaften 
 
Siden 2006 har Dansk Folkehjælp samlet ind til Julehjælpen, som går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark. Alle er berørte af coronakrisen, men nogle er hårdere ramt end andre. Krisen har forværret mange børnefamiliers økonomiske situation, og det sås tydelig på det rekordhøje antal af familier, som søgte om julehjælp i 2020. Behovet for julehjælpen stiger årligt, og det forventes også at ske i år 2021. Der er børn i Danmark, der ikke glæder sig til juleaften, fordi de ikke ved, om der er julemad, godter og julegaver, som til andre børn i deres vennekreds. Disse børn fortjener også at opleve en god juleaften. 
 
Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdeling, den med det grønne kors, samler også i år ind til familier, som har svært ved at finde økonomi til at holde en god jul for deres børn. Målgruppen til julehjælpen er økonomisk trængte børnefamilier. Det vil sige enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn under 18 år. Julehjælpen består af gavekort til kolonialvarer hos REMA 1000, og et gavekort til indkøb af julegaver til børnene.  
 
Det er den lokale afdelings håb, at man i 2021 kan tilgodese alle ansøgere i Viborg og Skive kommuner med hjælp fra erhvervsfolk og private donationer og de opstillede indsamlingsbøtter i udvalgte forretninger. Hver indsamlet krone går ubeskåret til disse familier.  Ansøgning om julehjælp kan kun ske via www.folkhjaelp.dk frem til 30. november. 
 
Du kan gøre en forskel for disse familier, ved at støtte Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelings indsamling til julehjælpen 2021 via Mobile Pay 27893. Ønskes donationen fratrukket på selvangivelsen, hjælper lokalafdelingen gerne med udfyldelsen af en donationsblanket.
 
 
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android