2021-10-26 09:35:14 | Kategori: artikel

Julefrokosterne vender tilbage til Holmen
Siden den 1. september har Café Holmen i Nykøbing haft nye ejere. De er Per Primdahl og Marianne Eskildsen, og selvom det har været nyt for dem at eje den populære café, så er begge glade for beslutningen. Starten har været god, fortæller de Salling Avis.


- Vi har haft en rigtig god start, og vi er utrolig glade for det. Rammerne forbliver de samme med den hjemlige stil og hygge og gode mad, men vi har også nyt på vej, siger Per Primdahl.


Blandt andet venter en renovering i starten af det nye år, lige som terrassen skal bygges om.


Marianne Eskildsen er et kendt ansigt på Holmen - hun har de seneste to år været køkkenchef på stedet, og da caféen hed Belle Epoque var hun daglig leder der.


- Vores mad er kendetegnet ved gode råvarer og mad lavet fra bunden. Vores fisk er friske, fra Hanstholm, og vi panerer dem selv, før vi pandesteger dem. Udover de traditionelle retter har vi også fokus på at tilbyde et udvalg af kager og retter, som skiller sig ud. Vi har kager uden gluten og sukker men med smag, og vi har også en vegansk burger, siger Marianne Eskildsen, når hun skal nævne nogle af lækkerierne på menuen.


I år genopliver de nye ejere muligheden for at holde julefrokost på Café Holmen. Det bliver den 27. november, den 3. og 4. december samt den 10. og 11. december at der kan bestilles bord til denne oplevelse på caféen. Det er også muligt at bestille julefrokostmaden som take away. Her skal man også bare ringe, lyder beskeden.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android