2021-10-12 08:10:22 | Kategori: artikel

Foto: GIF FB.

Glyngøre risikerer at miste sin idrætsforening

Borgerne kan risikere at miste Glyngøre Idrætsforening, hvis der ikke findes nye medlemmer til bestyrelsen. Det kom frem på generalforsamlingen forleden. Her dukkede der kun ganske få op for at deltage, og det trods for, at bestyrelsen havde varslet, at der er hårdt brug for nye kræfter i bestyrelsen.


Der er derfor nu indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling søndag den 24. oktober i Glyngøre Hallen, hvor der serveres kaffe og lagkage, imens børnene kan lege i hallen. Bestyrelsen håber, at der dukker nogle op, der vil træde til.


- Vi appellerer til både børnefamilierne, de unge, voksne og også de ældre melder sig på banen nu. Alle disse grupper er en del af det udbud og aktiviteter, der er i foreningen og derfor ville en blanding af disse aldersgrupper være en styrke i bestyrelsen. Kommer der ikke flere til, er der ikke grundlag for at danne en hel bestyrelse, og nedlæggelse af foreningen er foreslået som en nødvendighed, siger Nomi Laursen, der er formand Glyngøre Idrætsforening.


Hun fortalte i sin beretning, at medlemstallene har været faldende de seneste par år, især blandt børnene, hvor næsten halvdelen af faldet ligger. Dette skyldes dog også et faldende børnetal.


- Der er ytret bekymring fra SIS og DGI, fordi der er meget få frivillige registrerede i vores forening, og denne bekymring blev ikke mindre, da jeg kunne oplyse til organisationerne, at over halvdelen af de frivillige også udgjorde bestyrelsen samt er trænere og tovholdere for alle aktiviteter i foreningen, siger Nomi Laursen.


Hun forklarer, at der dog er et medlemspotentiale blandt de voksne og ældre, og derfor har bestyrelsen drøftet hvor og for hvem, der er et egentligt behov for en idrætsforening i Glyngøre. 


- Vi er allerede i gang med at samarbejde med skole, plejehjem, ældresagen og børnehaven omkring at få etableret muligheder for at være aktiv og sund hele livet - fra barn til gammel og på tværs af generationerne. Glyngøre Idrætsforening har en sund økonomi og store muligheder for at udvikle sig, hvis bare der er hænder nok til at løfte opgaven. Jeg håber inderligt, at der er kommer flere kræfter til, siger Nomi Laursen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android