2021-10-12 08:08:37 | Kategori: artikel

Lars Peter er allerede glad for Durup


Dagli'Brugsen i Durup har fået ny uddeler. Det er den 46-årige Lars Peter Nordensgaard, Mejrup ved Holstebro, der er starter i jobbet i denne måned. Og han er allerede ved at falde godt til.


- Jeg har fået en flot og god modtagelse af både kunder og ansatte. Det er virkelig dejligt. Jeg er allerede meget glad for at være her, siger han til Salling Avis.
Han glæder sig over at komme til en velfungerende brugs og til ansatte, der udgør et stærkt team af erfaringer, som de også gerne deler ud af.


Mange genkender måske den nye uddeler. Lars Peter Nordensgaard har nemlig været uddeler i Dagli'Brugsen i Højslev i 1,5 år, før starten i Durup, og før det var han uddeler i Mejrup i fem år. Han har derfor en stor erfaring.


- Jeg har altid været i Coop-ejede butikker, men brugsen i Durup er min første, hvor det er en selvstændig bestyrelse, der står bag. Den bestyrelse glæder jeg mig meget til at opleve og arbejde sammen med, siger Lars Peter Nordensgaard.Privat er den nye uddeler gift med Katrine og parret har tre børn på 11, 13 og 16 år. Fritiden bruger Lars Peter Nordensgaard på at være spejderleder, lige som han sidder i bestyrelsen til den lokale fodboldforening og i udvalget bag Mejrups byfest.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android