2021-09-21 09:30:18 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Knap 300 gæster besøgte lokal messeHurra - sikke en fest!
Sådan beskriver Mads Madsen, der ejer Mads Madsen VVS Engros A/S fredagens messe i Roslev, hvor alle håndværk- og industrivirksomheder var inviteret til at tilbringe nogle hyggelige og faglige timer sammen med 13 udvalgte leverandører og Mads Madsen VVS Engros A/S´ egne ansatte.


Leverandørerne havde hver især deres stand fyldt med gode tilbud og spændende nyheder, og Mads Madsen fortæller, at alle tydeligvis havde savnet at kunne komme ud og snakke om både produkter og håndværk generelt.


- Alle var i hopla og kom med en positiv energi, og det gjaldt både kunder og leverandører. Vi havde besøg af cirka 300 kunder, som kom i en meget passende lind strøm, hvilket var helt perfekt, Der var ingen kødannelse. Vi kan slet ikke få armene ned for sikke en opbakning. Vi er så klar på at afvikle igen til næste efterår, siger Mads Madsen.

Lys fremtid
Der kom håndværkere fra hele Salling, Skive og Mors samt Fjends, Vinderup og Thy. Der blev ikke sparket dæk, som man siger, men der blev talt værktøj, kvalitet, håndværkerfif, drøftet udførelsen af diverse opgaver, og verdenssituationen blev i den grad vendt, da de mange deltagere gik fra stand til stand. 


Der var en god snak ude i den store hal, hvor en pølsevogn var et populært indslag, så frokosten blev reddet, der var naturligvis også en sodavand eller en fadøl at skylle ned med. 


Værktøjer, rør, slanger, bøsninger, ledninger, dæksler, varmepumper, arbejdstøj og meget meget mere - her kunne enhver håndværker få mange timer til at gå, og de mange, der besøgte messen hyggede sig vældigt, da avisen kiggede forbi.


Der blev hilst på gode kollegaer, mødt nogle spændende messestande, hvor der virkelig var noget at røre ved og tale udfra, og dagen forløb bare, som den skulle.


- Vi må konkludere, at vores kunder som er håndværk- og industrivirksomheder, tror på, at de også i fremtiden får travlt. Deltagerne var nysgerrige og havde lyst til at investere i nyt grej, siger Mads Madsen.

 

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android