2021-09-07 09:19:04 | Kategori: artikel

Foto: Fursund-Løbet FB.

Gå og løb i Nordsallings smukke naturSøndag den 19. september løbes og gåes der igen fire forskellige distancer, når der igen er Fursund-Løbet. Der kan vælges mellem flere ruter: Halvmaraton, 10,7 km, 5,8 km og 2,2 km. Derudover er der for første år mulighed for at cykle en rute på 21 km. Som tidligere år er der start og mål fra Fursund Hallen i Selde, hvorefter ruterne hver især viser det smukke Nordsalling frem fra alle sider.

Halvmaraton-ruten er stadig opmålt og certificeret af DGI, så den tæller med på ranglister i Danmark. Dette tiltag har gjort, at Selde og Omegns Aktivitetsforening de seneste år har haft en del flere på den lange distance, men der er plads til flere, så man håber, at flere vil prøve kræfter med ruten. For de mindre øvede er mellemdistancerne flotte ruter, som fører en rundt på egnen. Den korte rute egner sig til børnene, da denne udelukkende foregår i Selde by.

Før og efter løbet er der mulighed for at benytte Fursund Hallens omklædningsfaciliteter. Som altid startes alle ruter med fælles opvarmning ved hallen, og dagen afsluttes med det store yderst populære fælles kaffe og kagebord, som er gratis for alle deltagere. Der er ligeledes præmie til hurtigste m/k på alle distancer. Løbeklubben fra Mors, ”Pinen og Plagen”, er endnu engang behjælpelig med tidtagning, så det går rigtigt til.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android