2021-08-31 07:50:11 | Kategori: artikel

Tilflytter vil anbefale Jebjerg til andreTil oktober har den 60-årige Keld Hartwig og hustruen Inger Lykke Hartwig boet i et dejligt bjælkehus på Rosenhaven i Jebjerg, og tilflytterne anbefaler gerne byen til andre. Inger kommer fra Glyngøre, mens Keld boede i Struer, da parret mødtes, og da avisen møder Keld i familiens hus er han fuld af roser omkring byen.


- Vi har fået en fantastisk modtagelse. Jeg går ture med Dolly, vores hund, og her møder jeg mange mennesker. Alle er altid gode for en hyggesnak, og både naboer samt andre i byen er hjælpsomme og imødekommende. Det er skønt at være flyttet til en by, hvor der er sådan et sammenhold, siger han.


Samtidig glæder han sig over at bo i en by med et stærkt foreningsliv, en aktiv borgerforening og masser af fritidstilbud - både i det lokale Sport- og eventcenter, men også ved arrangementer rundt i byen.


- Vi har lige været til vejfest, og vi grinte fra vi kom til vi gik. For mig er humor vigtig, og det er dejligt at vores naboer også kan grine af tingene, siger Keld Hartwig.
Senest har han holdt bryllupsfesten med Inger i eventcentret - rammer, som han også roser, og her fik han mulighed for at tage sin mor på 83 år, der bor på Sjælland, hvor Keld Hartwig også stammer fra, med på sightseeing på egnen.


- Alt ligger jo tæt på. Vi var i Skive, Thy og rundt i Salling til blandt andet Jenle. Hun fik naturligvis også en tur rundt i Jebjerg. Her har vi fået et nyt flot stisystem, også fordi vi bor i en kommune, der bakker op om landsbyerne, og som derved er med til at virkeliggøre drømmene - også uden for Skive by, siger Keld Hartwig.

Læs hele artiklen i Salling Avis uge 35 – hvor der er fokus på Jebjerg.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android