2021-08-31 07:48:48 | Kategori: artikel

Nu spiller musikken igen i Kas Kafé
Kommer I ikke snart i gang igen? Nej, hvor har vi savnet det! Sådan er bemærkningerne faldet igennem det sidste halvandet års musikalske nedlukning af Kas Kafé i Glyngøres Kassehus. Men nu sker det. De populære koncerter med rytmiske bands fra store dele af landet genoptages fra fredag den 3. september – om mutationer og regeringen stadigvæk holdes i skak.


Musikgruppen under Glyngøre Borger- og Erhvervsforening melder helt klar til at genstarte med lidt større afstand mellem bordene og håndsprit indenfor rækkevidde.


Trubaduren Ole Nørskov var blandt de første på scenen, da Kas Kafé startede for godt 11 år siden. Siden har han gæstet Kassehuset flere gange blandt andre med sit band Touch of Shadows, der forvalter en betydningsfuld musikalsk arv – nemlig det repertoire, som i begyndelsen og midten af 1960’erne fik den ene topplacering efter den anden på de europæiske hitlister under kvalitetsmærket Cliff Richards and the Shadows. Det var glatbarberet sang og rene toner. Umådeligt populært. Og langtidsholdbart.


Sammen med de fire øvrige rutinerede musikere humper den gamle håndbold-landsholdsmålmand på scenen igen klar til at traktere bassen.

Koncerten er gratis.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android