2021-08-24 08:28:35 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.


Skive gør klar til årets musikbrag


I dagene fra den 2. til 4. september er der igen Skive Festival.Arrangørerne har derfor travlt med at lægge sidste hånd på forberedelserne til et musikbrag og en fest for folk i alle aldre.


- Vi har godt nok løbet stærkt på det sidste, men tingene begynder at lykkedes, og alt skal nok blive klar til start. Der har været lidt leverance- og produktionsproblemer da ferietiden har drillet os. Det har vi ikke prøvet før- da vi normalt ligger inden sommerferien, siger bestyrelsesformand for Skive Festival Michael Eiskjær til Salling Avis.


Han fortæller, at der er godt gang i billetsalget, og at der også bliver billetter til salg ved indgangen i år, hvis nogle i sidtse øjeblik beslutter sig for at de vil høre noget af det brede musikudvalg på årets program.


- Vi er taknemlige for, at så mange har beholdt billetten, som de havde til 2020. Nu skal folk bare huske at bruge billetten og komme til festivalen og støtte op, siger Michael Eiskjær.


Årets festival tegner sig til en festival med 10.000 gæster - og der er bestilt godt vejr. 


- Det er helt vildt, som folk udtrykker, at de har savnet at komme til Skive Festival i corona-året. Det er så fedt at møde folk og opleve deres begejstring over, at det lykkedes at afholde festivalen i år. Vi har optur over alle de positive kommentarer, siger Michael Eiskjær. 


Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android