2021-08-24 08:26:33 | Kategori: artikel

Foto: March mod Ensomheds Facebookside.

Gåtur sætter fokus på ensomhedI disse måneder er den 30-årige Patrick Cakirli fra København igen ude og gå. Det sker som led i March mod Ensomhed´21, og den 1. og 2. oktober kan du gå med og vise din opbakning. Faktisk er det nødvendig, at nogle går med, for en del af konceptet er nemlig, at Patrick Cakirli kun må gå, når han har følgeskab. 


- Indtil nu har opbakningen været stor, og jeg kan se, at den stiger hvert år. Det er fjerde gang i år, at jeg går for at sætte fokus på ensomhed, siger Patrick Cakirli til Salling Avis.


Han startede den 16. august, og turen slutter den 10. oktober, hvor Patrick Cakirli har vandret 1.600 kilometer fra Nexø til Rønne på Bornholm - ned gennem Nordsjælland, København, Midt- og Sydsjælland til Sydhavsøerne - videre over Langeland, Tåsinge og rundt på Fyn - op gennem Sønder-, Øst- og Nordjylland - og til sidst ned gennem Vestjylland til Esbjerg.


I oktober kan alle, der vil bakke op om initiativet gå med. Den 1. oktober går Patrick Cakirli fra Nykøbing til Skive, og dagen efter den 2. oktober går han fra Skive til Viborg.


- Jeg går for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle penge ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Ventilen Danmark. Det er en nonprofitorganisation, som forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge. Jeg må ikke gå, hvis jeg ikke har følgeskab - ellers skal jeg stå stille. På den måde bliver min vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed, siger Patrick Cakirli.


Han opfordrer alle, der vil gå med på en eller begge lokale ruter til at snøre vandrestøvlerne og gøre ham følgeskab på noget af ruten. Det er gratis at deltage, og du bestemmer selv, hvor og hvor langt du vil gå med. Begge gåture samt March mod Ensomhed´21 ligger på Facebook, hvor Patrick Cakirli har slået dem op som events. Her kan du se starttidspunkt og -sted.


- Man kan tilmelde sig på Facebook, men man kan også bar emøde op. Det er helt uforpligtende at gå med, og jeg håber, at mange dukker op, siger Patrick Cakirli.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android