2021-08-17 10:14:26 | Kategori: artikel

Borgere til møde om seniorboliger i Breum


Den 26. august om aftenen er der møde i Sundsørehallen om et eventuelt kommende seniorbolig-projekt i Breum. Initiativet udspringer af foreningen Breum2020, der er nedlagt efter at byudviklingsprojektet er afsluttet, men som ved nedlæggelsen lovede at arbejde videre med et sidste ønske fra borgerne i Breum: Muligheden for at bo i byen i en seniorbolig. Det er det ønske, der nu følges til dørs på mødet i hallen.


- Alle er velkommen - også de, der ikke er seniorer endnu, for det kan jo være, at de en dag får interesse i en sådan bolig, når de selv bliver ældre, siger Hans Erik Nielsen, der er en af de tidligere Breum2020-folk og derfor med til at stå for mødet.


Han fortæller, at mødet holdes for at afdække behovet for seniorboliger i Breum, og at han derfor håber, at mange vil møde op og give deres besyv med.


- Vi får besøg af to repræsentanter fra Boligforeningen AAB, som vil fortælle om mulighederne i Breum, og om hvad begrebet seniorbolig dækker over. Boligforeningen AAB har også tilkendegivet, at foreningen gerne vil bygge i Breum, hvis der er interesse og opbakning lokalt, siger Hans Erik Nielsen.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android