2021-08-10 08:02:00 | Kategori: artikel

 

Durup er klar til offentlig svømning
 
Mandag i denne uge kunne Durup Svømmehal endelig slå dørene op igen og invitere offentligheden inden for til svømning. Det gælder både almindelig offentlige svømning og svømmeaktiviteter for de forskellige hold, som nu atter kan starte op. Blandt andet kan man atter gå til seniorsvømning, mens man i den anden ende af aldersskalaen tilbyder babysvømning fra førstkommende weekend.
Åbningen af svømmehallen falder også sammen med, at de lokale skoler tager hul på næste skoleår og altså nu igen kan benytte svømmefaciliteterne i Durup på mere normale vilkår.
Op til mandagens åbning har bademester Kim Skyldahl sørget for, at alt er klar til en sæson, som forhåbentlig ikke kommer til at stå i coronaens skygge. En til er dog endnu ikke helt på plads i Durup:
- Vi kunne godt bruge nogle flere frivillige til at hjælpe på holdene med blandt andet træning og andre opgaver, fortæller Kim Skyldahl.
Han understreger, at interesserede ikke kommer til at stå med ansvaret selv. Derfor kan man roligt henvende sig, hvis man kunne tænke sig at give et nap med på et af de mange svømmehold, som nu igen kan benytte svømmehallen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android