2021-08-10 08:01:00 | Kategori: artikel

 
Se det nye Thise Forsamlingshus

For et par år siden fejede en storm hen over Salling, og tog på sin vej træer og enkelte huse med sig. Èt af dem var forsamlingshusets gamle udhus – i tidernes morgen hestestalden, der nu blev brug til oplagsplads for alt det gamle rod. Nu var den væk, og under oprydningen blev ombygningsplaner og renoveringstanker sat på papir.
Og så kom coronaen, der var en svær tid for forsamlingshuse landet over og også for Thise. Men netop nu var chancen der for at få lavet noget radikalt ved forsamlingshuset.
Planerne blev sendt i udbud, finansieringen skulle på plads, og siden har huset været gennem en større renovering og ombygning. Nu kan de mange hundrede arbejdstimer sammen med dygtige håndværkere og frivillige præsentere et tidssvarende og flot forsamlingshus, og det er håbet, at mange vil kigge forbi til receptionen i huset fredag den 27. august.
Der vil man også kunne præsentere etape 3. For man skulle da nødig gå i stå og udenomsarealerne skal også renoveres med bland andet flere parkeringspladser, en udendørs terrasse og en grillplads.
 
Foto: Ole Pallesen.
Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android