2021-07-20 08:04:33 | Kategori: artikel

Foto: Fur Events Facebookside

Skattejagt, naturbingo og aktiv sommer på Fur

Sommeraktiviteterne er i fuld gang hos Fur Event, og her er der aktiviteter for alle. Kom og vær med eller lej udstyr med hjem, lyder opfordringen fra firmaet, der udlejer SUP-boards, mountainbikes, discgolf, Kæmpe Klodsmajor og andre sjove havespil. Fur Event er centralt placeret på øen kun 950 meter fra færgen, så du kan lade bilen stå på fastlandet. Smagen af Fur og Fur Event har også en lille butik på Søndergårdevej 26. Her er produkter fra Furs skønne natur og baghaver samt udlejning af udstyr. Der er åbent lige så længe skiltet står ude. 

Udover udstyr til udlejning, så har Fur Event også lavet en skattejagt for børn og fantasifulde voksne. Troldeskoven ligger ved Søndergårdevej 10, og her inviterer øens trolde indenfor. Troldene vil gerne have, at du og din familie oplever deres skattejagt i Troldeskoven, hvor du kan se deres lille univers. 

Endelig kan du tage på naturbingo. Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden, mens hele familien finder naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur.  Hvis du vender retur til butikken med den fyldte - eller næsten fyldte - naturbingo-bakke, kvitterer firmaet med en flot præmie.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android