2021-07-12 15:42:58 | Kategori: artikel

Foto: Jan Sand.

Bokseklub vil fortsat søge efter flere trænere


Bokseklubben Nordsalling har haft sin årlige generalforsamling. Her kunne deltagerne høre om årets gang i et år, der også for denne forening bar præg af corona. På grund af Corona var aktiviteten i 2020 næsten indstillet, og kun i en kort periode blev der trænet udendørs. Det lykkedes dog for klubben at få klubbens sværvægtsbokser meldt til 2 stævner i løbet af året, herunder årets DM. På grund af den manglende aktivitet valgte bestyrelsen at undlade opkrævning af årets kontingenter hos medlemmerne, ligesom der heller ikke blev opkrævet penge hos klub- og kampsponsorer i 2020.


Til gengæld lykkede det for bestyrelsen, at forhandle sig frem til en 2-årig fornyelse af hovedsponsoratet med Sparekassen Balling, hvilket vakte glæde.


I 2020 kunne man ikke afvikle Anlægskoncert, Sensommerfest, Julestævne og salg af nytårskrudt, og det betød, at de indtægter, der normalt kommer fra disse aktiviteter og som normast er med til at finansiere klubbens drift udeblev. Klubben søgte i stedet herfor om tilskud fra DIF’s Corona fondens første pulje, og blev bevilget knap 50.000 kroner. Der blev også efterfølgende søgt om tilskud fra den næste pulje, men da afgørelsen af denne ansøgning først skete i 2021, der denne indtægt ikke anført i årets regnskab.

Undervejs kunne deltagerne også høre om klubbens problemer med at skaffe flere trænere til BKN, og det punkt medførte en del debat. Bestyrelsen har haft kontakt til alle kendte boksetrænere indenfor en rimelig afstand, og alle gange er det endt ud med et negativt resultat. Det blev fra generalforsamlingens side nævnt, at klubben måske skulle søge efter trænere i et større område, og samtidig tilbyde kompensation for kørsel og den tid de fremover kommer til at brugt i BKN. Næstformanden anførte, at bestyrelsen er positiv overfor en løsning med udbetaling af kompensation.


Kassereren fremlagde regnskabet, der på trods af de manglende indtægter i forbindelse med de aflyste aktiviteter endte med et overskud på 42.117 kroner, og klubbens egenkapital er ved afslutningen af 2020 på 116.352 kroner.

Der er endnu ingen kommentar til dette indlæg, bliv den første til at skrive en kommentar.

Navn: *

E-mail: *

( bliver ikke vist )

Hjemmeside:

( husk http:// )

Kommentar: *

Følg med i dette indlæg via RSS eller ATOM

Persondatapolitik

 

 

 

Du kan downloade en APP til din telefon/tablet, så fungerer det optimalt
når du skal læse avisen online
Appen fåes til både
Iphone og Android